led light bars

LED light bars

 Light Bars

Na de rally sport en de Dakar zien we de light bar of LED balken nu steeds meer. Deze techniek is ondertussen niet meer weg te denken en de led bar wordt dan ook meer en meer ingezet. Niet alleen op de stoere 4x4 of rally auto maar ook de professionele gebruikers ontdekken de voordelen van een ledbar.  Steeds meer tractoren, graafmachines en verreikers worden voorzien van led bars. Helder licht wat rijden en werken een stuk rustiger maakt aan de ogen en daardoor ook minder vermoeiend.

Bars zijn er in verschillende uitvoeringen, recht of gebogen, en in verschillende maten. Ook worden er verschillende soorten LED’s gebruikt en verschilt het lichtbeeld per model. Alle bars die we in ons assortiment hebben zijn schok- en waterbestendig volgens IP67/68/69. Ook zijn ze multi voltage (9-30 volt) tenzij anders vermeld. 

Behalve de lichtsterkte en lichtbeeld en vormgeving is ook de afmeting maatgevend bij de aanschaf. 

De bars zijn eenvoudig te monteren in de gril of pushbar van uw auto of op het dak of cabine van uw voertuig of vaartuig. Snel en eenvoudig aansluiten van de lamp gaat eenvoudig met een kant en klaar aansluitset eventueel met afstandbediening.
 

Collectie

Ons assortiment Led light bars breidt zich nog steeds uit. Door eigen import kunnen we snel schakelen op ontwikkelingen in de markt en heeft u de keuze uit een actueel aanbod tegen scherpe prijzen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »